REUTERS
'KRALJ SVIJETA 2.0'

VIDEO: MODRIĆ DOBIO OVACIJE, NAVIJAČI REALA IZVAN SEBE NAKON GRANDIOZNE PARTIJE HRVATSKOG MAESTRA 'Kakav potez Hrvata, nevjerojatno...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2017. 23:10

Real Madrid s(p)retno je pobijedio Valenciju kod kuće 2:1 i tako napravio novi korak ka toliko željenom naslovu prvaka, a jedan od najboljih u redovima domaćina bio je Luka Modrić.

Hrvatski je veznjak sjajno razigravao suigrače, a u 56. minuti izborio je i penal nakon što je pao u duelu s Parejom, no udarac Cristiana Ronalda s bijele točke obranio je sjajni Diego Alves. Brazilac je takom obranio i treći penal od četiri koliko mu ih je pucao Portugalac.

Trener Reala, Zinedine Zidane izvadio je Luku iz igre u sudačkoj nadoknadi kako bi omaleni majstor dobio ovacije Santiago Bernabeua, a navijači su se itekako odazvali takvom potezu francuskog stručnjaka.


What a play by Luka Modric!

Navijači su s pohvalama Modriću nastavili preko društvenih mreža gdje ne prestaju hvaliti njegove poteze i gdje ističu kako je ključan u Realovoj borbi za titulu.

"Nevjerojatni, izvanredni i fantastični Luka Modrić", "Luka Modrić Kralj svijeta 2:0", "Modrić čini cijelu momčad boljom", samo su neki od komentara Navijača Reala.


Penalti sobre Modric

Linker
17. travanj 2024 04:46