screenshot
PROCIJENITE SAMI

VIDEO: NEUTJEŠNI LUKA NIJE MOGAO VJEROVATI ŠTO MU SE POSLOŽILO Je li Ronaldo 'oteo' Modriću ovogodišnji prvijenac u Ligi prvaka? Pogledajte situaciju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2017. 10:21

Luka Modrić odigrao je odličnu utakmicu u redovima Real Madrida i zapravo bio jedan od najvažnijih kotačića u 'bijelom 'stroju' koji se unatoč porazu 2:1 od gradskog rivala Atletica plasirao u finale Lige prvaka.

Hrvatski je veznjak ponovno iznosio loptu, razigravao, smirivao i čuvao loptu, bio je i blizu svog prvog gola u najelitnijem natjecanju, no iako je lopta ušla u mrežu gol je poništen zbog zaleđa.

Atletico je u 67. minuti bio jako blizu gola koji bi mu ponovno 'dao krila', no odličan je bio Navas koji je s dvije obrane zaredom podigao svoju momčad. Samo tri minute nakon toga Luka je jednu odbijenu loptu nakon kornera opalio iz voleja, a ona je završila u mreži. No, Modrić se odmah uhvatio za glavu kada je vidio da je pomoćni sudac podignuo zastavicu.


Gol anulado

Prvi pomoćnik Bahattin Duran svirao je zaleđe Cristiana Ronalda koji je Lukinu loptu išao dirati i tako omeo Oblaka. Usporena snimka pokazuje da je odluka o zaleđu također sporna, ako je i bilo, radilo se o centimetrima. Kleo se Portugalac da nije taknuo loptu, kako se i čini iz snimke, no glavni sudac Cakir je označio zaleđe, a Luka će priliku za svoj prvi gol imati u finalu u Cardiffu protiv Juventusa.

Linker
16. travanj 2024 14:29