REUTERS
HRVATI U GLAVNIM ULOGAMA

VIDEO: OVO MOGU SAMO SLAVEN BILIĆ I DRUŠTVO West Ham u novoj ludoj utakmici šokiran u zadnjim trenucima, Duje Čop spasio Sporting

Nogometaši West Hama, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, poraženi su u susretu 28. kola Engleske lige na gostovanju kod Bournemoutha s 3-2.
Piše: HinaObjavljeno: 11. ožujak 2017. 19:03

U uzbudljivoj utakmici, u kojoj su domaćini promašili čak dva jedanaesterca, West Ham nije mogao izbjeći poraz, iako je sedam minuta prije kraja Ayew poravnao na 2-2. No, u 90. minuti je napadač Bournemoutha King, trostruki strijelac na utakmici uz promašen penal, pogodio za pobjedu.

Everton je s lakih 3-0 slavio kod kuće protiv WBA, dok je u derbiju začelja Hully City pobijedio Swansea s 2-1. Hull City je još uvijek u zoni ispadanja, 18. s 24 boda, ali sada mu Swansea bježi dva, a Crystal Palace samo jedan bod.


11-3-2017 Bournemouth - West Ham 3-2 Highlights by allhighlights

------------------------------------------------------

FA Kup: Manchester City prvi polufinalist

Igrači Manchester Cityja prvi su polufinalisti ovogodišnjeg izdanja najstarijeg svjetskog nogometnog natjecanja, engleskog FA Kupa, oni su u četvrtfinalu kao gosti svladali Middlesbrough sa 2-0 (1-0).

City je poveo već u 3. minuti preko Davida Silve, a prolazak je potvrdio Sergio Aguero golom za konačnih 2-0 u 67. minuti.

U subotu će svoj četvrtfinalni susret odigrati još Arsenal i petoligaš Lincoln City, u subotu je na programu okršaj Tottenham Hotspura i trećeligaša Millwalla, dok će Chelsea i Manchester United svoj susret odigrati u ponedjeljak.

Polufinalni ogledi igrat će se na Wembleyju 22. i 23. travnja.

----------------------------------------------------------

Duje Čop spasio Sporting

U 27. kolu nogometnog prvenstva Španjolske Sporting iz Gijona, koji se bori za opstanak, je u subotu u gostima kod Valencije odigrao 1-1, a strijelac za Sporting bio je hrvatski napadač Duje Čop.

Čop je zabio u 60. minuti za vodstvo Sportinga, a iz igre je izašao u 77. minuti. Duje Čop je ove sezone upisao 8 golova i 2 asistencije.

Izjednačenje Valenciiji donio je Munir El Haddadi (85). Treba reći i da Valencia nije iskoristila penal, udarac Pareja u 55. minuti obranio je vratar Sportinga.

ogometaši Seville odigrali su samo 1-1 kod kuće protiv Leganesa i sada zaostaju za vodećim dvojcem

Leganes, koji se bori za ostanak, je poveo u 2. minuti golom Gabriela, a za Sevillu je izjednačio Stevan Jovetić (43). Leganes se u drugom dijelu uspio obraniti, pa su s 25. bodom 16. u ligi sa šest bodova više od opasne zone, dok je Sevilla ostala na trećem mjestu s tri boda manje od vodeće Barcelone i dva manje od Reala.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. travanj 2024 13:48