Screenshot
KOSTOLOMAC JE OSTAO BEZ RIJEČI

VIDEO: TRENUTAK 'LUDILA MARIJA MANDŽUKIĆA' OBIŠAO SVIJET Odgurnuo je Messija kao školarca i postao hit, ali ovaj potez kupuje navijače za sva vremena!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2017. 12:14

Juventus se u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka lako obračunao s Monacom (2:1) i potvrdio prolaz u finale, a jedan od junaka u Torinu bio je ponovno sveprisutni Mario Mandžukić.

Hrvatski je napadač zabio prvi gol Juventusa, namjestio nekoliko velikih prilika, dominirao u skoku, ludo slavio s navijačima na tribini, a na kraju utakmice ponovno je, baš kao i protiv Barcelone u Torinu, imao okršaj s protivničkim igračem.

Tada je to bio Messi, a ovoga je puta u ulozi negativca bio branič gostiju Kamil Glik, poljski stoper koji se i na ovoj utakmici istaknuo grubim, pa čak i prljavim potezima, pogotovo na kraju utakmice kad su popustile sve kočnice.


Mandzukic fight

Frustrirani Glik je u tim posljednjim sekundama brutalno nagazio Gonzala Higuaina dok je ovaj ležao na travnjaku, što je izazvalo bijes igrača Juventusa, a pogotovo Marija Mandžukića. U nastavku akcije, Mandžo se u osvetničkom pohodu unio u lice Gliku, i uz 'pogled koji ubija' mu izrekao stvari koje ovdje nećemo ponavljati.

Zanimljiva je bila i reakcija Poljaka, koji se u tom trenutku 'zaledio', iako je te večeri, pa i prethodnih godina bio posebno 'rječit' protiv Juventusa. Glik je, naime, i bez sinoćnjeg incidenta odavno omražena figura u dijelu grada koji štuje 'Staru damu', kao bivši, legendarni kapetan gradskog rivala Torina.

Poljak je pet godina nosio dres Torina, zaradio gotovo kultni liderski status, ali i imidž brutalnog kostolomca i omraženog igrača među navijačima Juventusa. Stoga je Mandžukićeva reakcija izazvala ne samo oduševljenje na društvenim mrežama, već i veliki 'respekt' kod navijača Juventusa.

Donosimo neke od reakcija...

'Mislio sam da će mu otkinuti glavu'

'Smrt će doći i imat će moj pogled'

'Ovo je lice straha'


SUPER GOAL MANDZUKIC


MESSI is PISSED vs mandzukic!! Funny Vines

Linker
16. travanj 2024 16:20