Screenshot: YouTube
PLANET HRVATSKA

VIDEO: VELIKA DOMINACIJA, SERIJA PROMAŠAJA I SPAS U ZADNJI ČAS Pogledajte Mamićev debi u azijskoj Ligi prvaka

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 21. veljača 2017. 22:16

Hrvatski treneri Branko Ivanković i Zoran Mamić remijem svojih momčadi krenuli su u azijsku Ligu prvaka. I dok se za Ivankovića remi (1:1) protiv Al Hilala, vodeće momčadi Saudijske Arabije, može smatrati dobrim rezultatom, remi Mamićevog Al Aina (1:1) protiv iranskog Zob Ahana sigurno nije rezultat kojeg je priželjkivao hrvatski stručnjak na otvaranju natjecanja u kojem je njegova momčad prošle godine igrala finale.

Al Ain je definitivno zaslužio više od te utakmice, uputio je čak 24 udarca prema golu suparnika prema tek tri Zob Ahana, imao 72 posto posjeda lopte, ali na kraju se morao zadovoljiti tek jednim bodom. Zob Ahan je poveo pogotkom Bengtsona u 57. minuti, dok je bod Al Ainu donio branič Ismael Ahmed u 76. minuti.

Kada je riječ o Ivankovićevom Pesepolisu, vodećoj momčadi u Iranu, protiv Al Hilala bila je to prilično izjednačena utakmica u kojoj je domaćin poveo preko Mosalmana, dok je Al Hilal bod spasio pogotkom Carlosa Eudarda osam minuta prije kraja. Hrvatski vratar Božidar Radošević cijelu je utakmicu ostao na klupi ua Pesepolis.

Dodajmo i da su hrvatski nogometaši Mislav Oršić i Ivan Kovačec sa svojim Ulsanom poraženi 2:0 na gostovanju kod Kashime.

Linker
02. svibanj 2024 00:00