Screenshot
POJAVIO SE NOVI VIDEO

VIDEO: ZBOG NJEGA SE SVI LOVE ZA GLAVU Briljantni Vatreni napravio gaf koji je obišao Europu, ali sada je jasno zašto ga i nakon toga obožavaju

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 18. veljača 2017. 14:19

U četvrtak navečer su odigrani prvi susreti šesnaestine finala Europske lige, a uzbuđenja nije manjkalo. Kao što smo već pisali, udarna dva sraza zasigurno su bila između Celte i Šahtara, odnosno Borussije iz Monchengladbacha i Fiorentine, ali pravu malu senzaciju priredio je belgijski Gent svladavši Tottenham s 1:0.

Vrijedi kazati kako je jedan od zaslužnijih za ovaj trijumf bio i hrvatski reprezentativac Lovre Kalinić, koji je još jednim sigurnim nastupom i protiv Tottenhama uspio u 90 minuta sačuvati svoju mrežu. Strijelac pobjednosnog gola bio je Jeremy Perbet u 59. minuti, Spursi su tražili zaleđe, ali zastavica je ostala dolje.


Lovre Kalinic Epic Fail ● Gent vs Eupen 0-1...

Tottenham je uvelike prijetio, najviše je pokušavao Harry Kane, ali Kalinić je bio na razini zadatka, a jednom je njegov udarac zaustavila vratnica.

Bivši vratar Hajduka je već u prvih šest utakmica u Belgiji postao ljubimac navijača (primio samo dva gla), pa su mu priredili ovacije i nakon nezgodnog kiksa u prošlotjednoj prvenstvenoj utakmici s Eupenom.


All Goals & highlights - Gent 1-0 Tottenham... by mohtv

Zaslužio je to fantastičnim obranama u prva četiri kola, a njegova forma nije prošla nezapaženo - na YouTubeu se pojavio video najboljih obrana tjedna, u kojem se sa desetak sjajnih obrana ističe upravo briljantni Kale.

Linker
23. travanj 2024 22:25