Getty Images
ZABIJA, IGRA ODLIČNO, ALI...

ZAŠTO VELIKA NADA HR NOGOMETA NE MOŽE MEĐU VATRENE? Nisam se ni prodao preko reprezentacije, moj put je čist, pošten i pravedan, a Čačić me nije zvao!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 05. travanj 2017. 17:36

Mario Pašalić, skroman i strpljiv. I dobro mu ide. U velikom Milanu sve češće je strijelac. I prošle nedjelje je zabio gol, za 1:1 u Pescari, što nije neki rezultat za Milan, ali je barem spasio štetu koju je napravio daroviti vratar Donnarumma mladenačkim kiksom, vraćenu loptu od Palette Donnarumma nije primirio, ušla mu je u – autogol. Barem remi spasio je – Pašalić.

Poseban na svoj način još otkako je osvojio trenera Igora Tudora u Hajduku i dres prvotimca. I dospio na popis želja velikih klubova, piše Slobodna Dalmacija. Poseban u trenutku kad je odbio Cataniju i čekao nešto konkretnije, pa i kad je odlazio u Chelsea jer treba pomoći Hajduku s odštetom, “makar bi radije ostao u Hajduku još neko vrijeme”.

Poseban i kad otrpi kad se pretpoziv izbornika Ante Čačića pretvori u apsurd budući da preko reda u Estoniju naknadno ode Ante Ćorić, “a Pašalić i Andrijašević neka ne remete svoje pripreme u klubovima”, reče izbornik.


#SerieA gol de pasalic ante pescara

– Hvala vam na čestitkama i pozivu, ali nemam nešto novo reći, nema se potrebe non-stop ponavljati – zahvalio je Mario Pašalić na interesu, dan poslije novog pogotka za Milan.

Ali, opet ste zabili gol, naš “pret-poziv” nije bez razloga?

– Jesam, zabio sam gol, međutim nije nam puno toga donio pa ne mogu bit ni sretan ni zadovoljan, jer smo kod Pescare koja je na zadnjem mjestu, očekivali sva tri boda. Još je osam kola do kraja i vjerujem da ćemo izboriti Europu. Iščekuje se i dogovor s Kinezima, da uzmu Milan pa je onda i jedna od opcija da ostanem u Milanu, u dogovoru sa Chelseajem. Treba pričekati razvoj situacije i tu nema još ništa nova.


Mario Pasalic Goal HD - Bologna 0-1 AC Milan 08... by meteoalex1

A što se tiče reprezentacije? Pretpoziv je stigao, pa vas je svejedno zaobišlo?

– Izbornik Ante Čačić i ja nemamo neki odnos, ne čujemo se, niti me kontaktirao. Stvari su uvijek iste. On najbolje vidi i zna što mu treba za reprezentaciju. Ima svoj odabir. Ja imam svoj put, čist, pošten i pravedan. Radim na sebi i stalno idem korak po korak i napredujem. Igram redovito već treću godinu zaredom. U trećoj sam od pet najjačih liga Europe i mislim da mogu samo još dodatno napredovati uz iskustvo koje sam skupio do sada. Realno gledajući, nisam se ni prodao preko reprezentacije, niti mi je cijena narasla zbog reprezentacije. Sve što sam dosad napravio, sam sam napravio. Tako da sam miran i strpljiv – poručio je Mario Pašalić.

Linker
26. travanj 2024 02:46