Reuters / Phil Noble / REUTERS
JEDNO OD MIŠLJENJA

ZNA SE 'TKO JE KRIV' ČIM KRENE LOŠA SERIJA, HRVATSKI AS OPET NA UDARU Legendarni Englez poručio: 'Mislim da Lovren nije dobar za Liverpool'

KLOPPOVE MUKE Iako ne zaostaju mnogo, Redsi su sve manje u igri za naslov prvaka
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. rujan 2017. 01:13

Nije mirno spavao Jürgen Klopp proteklih dana. Bolnu pljusku njegovoj momčadi zadao je Manchester City ‘petardom’ na Etihadu, uslijedio je frustrirajući remi s Burnleyjem na Anfieldu, a potom i poraz od Leicestera u Liga kupu. U subotu su Redsi opet morali na King Power, no ovaj put je gostovanje kod Lisica imalo drugačiji rasplet.

Salah, Coutinho i Henderson bili su strijelci za pobjedu Liverpoola rezultatom 3:2, s tim da je vratar Mignolet obranio jedanaesterac Vardyju u završnici susreta.

- Pokazali smo karakter u ovoj utakmici, i mislim da je ovo veliki korak naprijed - rekao je belgijski čuvar mreže.

Liverpool je ostao pri vrhu premierligaške ljestvice, za vodećim dvojcem iz Manchestera zaostaje pet bodova i to nije previše, ali već sad mnogi sumnjaju da Redsi mogu biti kandidati za naslov ove sezone.

- Mislim da smo stvarno zaslužili pobjedu protiv Leicestera. U ovakvom trenutku mnogo je pozitivnih stvari, a tri boda su dokaz javnosti da smo još uvijek tu i da je sve dobro. Idemo sad zajedno napraviti sljedeći korak - poručio je Klopp.

I dok njemački stručnjak uživa u prvom trijumfu nakon niza od četiri utakmice bez pobjede, statističari su izvukli i jedan zanimljiv podatak koji Redsima baš i ne ide na čast. Naime, primili su 10 pogodaka na posljednja tri prvenstvena gostovanja, što je novi negativni rekord. Tim povodom oglasio se i bivši stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand, kojem se na meti našao hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren.

- Mislim da Lovren nije dovoljno dobar, pokazao je da radi previše pogrešaka. Mislim da bi Virgil van Dijk definitivno predstavljao pojačanje i da bi činio dobar stoperski par s Matipom - rekao je Ferdinand.

Linker
16. travanj 2024 10:35