NESTALI U TJEDAN DANA

Policija traga za troje maloljetnika: Dva 15-godišnjaka iz Varaždina i 16-godišnjom djevojkom iz Zagreba

Policija trenutno traga za troje nestalih maloljetnika. Dvojica 15-godišnjih dječaka krenula su jučer iz Varaždina na praksu u strukovnu školu, nakon čega im se gubi svaki trag
 MUP

ZAGREB - Policija trenutno traga za troje nestalih maloljetnika. Dvojica 15-godišnjih dječaka krenula su jučer iz Varaždina na praksu u strukovnu školu, nakon čega im se gubi svaki trag .

Patrik Mesar visok je 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i zelene oči. Petar Dimitrijević visok je 170 centimetara, ima kovrčavu kestenjastu kosu i tamnoplave oči.

Nekoliko dana prije, 30. ožujka, nestala je i 16-godišnja djevojka Anna Grgić. Udaljila se s adrese stanovanja u Ferenščici u Zagrebu.

U vrijeme nestanka bila je odjevena u plavu majicu sa velikim srcem crvene boje, plavi donji dio trenirke i zelene tenisice. Fotografija je snimljena prije 10 godina.

Ukoliko ste vidjeli bilo koju od nestalih osoba, javite policiji odlaskom u najbližu policijsku postaju, pozivom na broj 192, ili online na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba www.nestali.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:33