CIJELI DOBITAK POTROŠIO U REKORDNOM ROKU: Evo kako mu je to uspjelo…

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2017. 18:24

Sretnom dobitniku je zadnji par „prošao“ u petak navečer, što je odmah odlučio proslaviti i u roku od par minuta novac mu je već bio u rukama. Ako i ti želiš svoj dobitak tako brzo, preuzmi aircash aplikaciju za tvoj mobitel s kojom možeš isplatiti svoj novac u par sekundi i to na svim Ininim maloprodajnim mjestima koja većinom rade 24 sata.

aircash na svojoj Facebook i web stranici često organizira razne promocije u kojima časti svoje korisnike pa svakako preporučujemo da ih posjetite i provjerite što se trenutno nudi.

No, nije aircash samo za kladionicu i igre na sreću, jer njime možeš slati novac vrlo brzo i jednostavno, u samo par klikova, bez obzira plaćaš li gotovinom ili karticom. Praktičan je za putnike, turiste, ljude blokiranog računa kao i za one koji primaju novac iz inozemstva.

Aircash aplikacijom slanje novca realizira se uz povoljne naknade i bez dugotrajnog ispunjavanja papirnatih obrazaca.

Kako bi poslao novac preko aircash aplikacije, treba ti samo mobitel. U aircash uneseš iznos i broj telefona primatelja te zatim platiš, a dovoljna su samo tri klika

Aircash odlikuje brzina, jednostavnost, ali i sigurnost. I zato budi jedan od brojnih korisnika koji su prepoznali prednosti aircasha i šalji novac iz udobnosti svoga doma. A primatelj će ga dobiti u svega nekoliko sekundi.

A ako voliš sudjelovati u promotivnim akcijama, posjeti aircash Facebook i web stranicu jer ćeš tamo pronaći razne promocije u kojima aircash časti svoje korisnike.

Ukoliko još nemaš aircash aplikaciju, vrijeme je da ju preuzmeš besplatno na Google Play i App Store.

Linker
27. travanj 2024 06:05