Monfils u Umagu
 Neven Gerencir

SPEKTAKULARNA EGZIBICIJA NA OTVARANJU PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAGA Najveći teniski showman garancija sjajna zabave

Gael Monfils zaigrat će zajedno s Davidom Goffinom, Bornom Ćorićem i Ivanom Dodigom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2017. 11:17

Najveći showman među tenisačima, Gael Monfils, ove godine u Umagu bit će u dvostrukoj ulozi – kao jedan od favorita za naslov, ali i kao glavni zabavljač na spektakularnoj egzibiciji na otvaranju 28. Plava laguna Croatia Opena Umag. Francuz sa zaraznom energijom i posebnom osobnošću kojom osvaja svakog gledatelja okupit će na terenu Davida Goffina, Bornu Ćorića i Ivana Dodiga s kojima će zajedno pružiti sjajnu zabavu na stadionu Gorana Ivaniševića 15. srpnja.

22.07.2015.,Umag - 26. Konzum Croatia Open Umag. Egzibicijski mec , Carlos Moya,Magnus Norman,Bob Sinclair.
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic / PIXSELL / PIXSELL

Odlična atmosfera prepuna smijeha i dobrih vibracija uvijek je glavni „sastojak“ sad već tradicionalnih egzibicija na otvaranju umaških turnira, pa će tako sigurno biti i ovoga puta. Monfils s razlogom nosi epitet „najboljeg showmana“, jer su i njegovi natjecateljski mečevi uvijek pravi mali show. Plešući započinje meč, uvijek izvede potez za oduševljenje, a uz sve to pruža i vrhunski tenis.

„Jako sam sretan što sam ponovno u Umagu, gdje ću pokušati ovoga puta otići do kraja. Spremao sam se izuzetno dobro i vjerujem da ću to i pokazati na terenu. Egzibicija će biti sjajna uvertira za sve, bit će to poseban show u kojem očekujem veliku pomoć svojih prijatelja Davida, Borne i Ivana, ali i publike kojoj ćemo sigurno pružiti odličnu zabavu“, poručio je Francuz.

Monfilsu egzibicije nisu nepoznate, jednu je već igrao i u Umagu, 2015. godine na terenu je bio zajedno s Carlosom Moyom, Magnusom Normanom i poznatim svjetskim DJ-em Bobom Sinclairom. Sada će mu se na terenu priključiti drugi suigrači, međutim teniski Harry Potter, kako nazivaju Goffina, te hrvatski dvojac Ćorić i Dodig jamac su još jedne nezaboravne zabave.

„Umag je uvijek jedna posebna teniska priča, a egzibicije koje su sad već postale tradicionalne, cijeloj toj priči daju i poseban čar. Veselim se što ću sudjelovati u ovoj, siguran sam da će uz Monfilsa, Goffina i Ivana biti sjajna zabava i dobro opuštanje pred onaj „pravi“ posao koji nas očekuje na turniru“, rekao je hrvatski adut u Umagu Borna Ćorić.

Večer otvorenja tako će opet biti spektakularna uvertira za još jedno izdanje umaškog turnira, a oni najspretniji dobit će i priliku za odlazak na ATP Finals u London i na Next Generation ATP Finals u Milano, tako da iz Umaga neće otići praznih ruku.

Plava laguna Croatia Open Umag ove se godine održava od 14. do 23. srpnja, ulaznice možete kupiti na službenoj stranici turnira a sve novosti i zanimljivosti pratiti na Facebook stranici.

Linker
19. travanj 2024 22:42