Sport Fest- sajam sporta i zabava za sve ljubitelje aktivnog načina života

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2017. 14:23

Jedna od stvari s kojima se Hrvatska može pohvaliti kako je među najboljima na svijetu je upravo – sport. Već su dugi niz godina naši sportaši stalni sudionici najvećih svjetskih i kontinentalnih smotri te su naši sportaši i ekipno i pojedinačno osvajači brojnih medalja.

Od ove jeseni Hrvatska će u vrhu biti u još jednom segmentu jer će se na Zagrebačkom velesajmu, od 5. do 8. listopada održat će se najveća sportsko - industrijska manifestacija na ovim prostorima.

Sport Fest je specijalizirani sportski događaj koji se sastoji od zabavnog, sajamskog i konferencijskog dijela.

Svatko tko je na bilo koji način povezan sa sportskim svijetom jednostavno mora biti na Sport Festu koji će u četiri dana početkom listopada Hrvatsku pretvoriti u centar sportskog tržišta ovog dijela Europe.

Na sajamskom dijelu veliki broj klubova, saveza i tvrtki, koje su na bilo koji način povezane s sportom, predstavit će svoje proizvode i usluge na više od 10.000 kvadratnih metara izložbenog prostora. Organizirana je velika zabavna zona na kojoj će sudionici imati prilike natjecati se na različitim turnirima. Naime, na Sport Festu održat će se natjecanja u stolnom tenisu, streljaštvu, badmintonu, nogometu, freestyleu, stolnom nogometu,esport-u, rugby-ju, pikadu, biljaru, bridžu, šahu…

Sudionici će imati priliku okušati se i u mnogim drugim zanimljivim aktivnostima i nagradnim igrama. Organizirana je i velika izložba sportskih karikatura te Vintage kutak, moći ćete se ošišati kao poznati sportaši ili istetovirati grb voljenog kluba, a organizatori su se pobrinuli i da posjetitelji slučajno ne ostanu žedni i gladni.

Na konferenciji Sport Festa, koja će se održati u sklopu sajma, svoja znanja i iskustva sudionicima će prenijeti stručnjaci iz sporta i industrije vezane uz sport!

Više o Sport Festu, prijave za sve aktivnosti, kao i ostale informacije pronađite na

www.sportfest2017.com

Linker
20. travanj 2024 11:32