NAGRADNI NATJEČAJ

Vodimo vas na Vinart Grand Tasting u Laubi: Osvojite ulaznice za najveći vinski događaj!

Vinart Grand Tasting, koji se ovaj puta održava u subotu i nedjelju 25. i 26. veljače od 12 do 19 sati, se prometnuo u jedno od najprestižnijih vinskih događanja u Hrvatskoj.

Grand Tastingu u Laubi moći ćete kušati posebna i rijetka vina izabranih vinarija. Ovaj se vinski festival prije svega koncentrira na kvalitetu, pa publici predstavlja samo vinare koji su dobili pozivnicu, zasluženu isključivo kvalitetom svojih vina. Radi se o pomno odabranih 100 vinarija iz Hrvatske i 20 vinarija iz inozemstva. U sklopu festivala nalazit će se i Pop-up Vinoteka u kojoj posjetitelji prije odlaska kući mogu kupiti vino. Vinart Grand Tasting i ove se održava u Kući Lauba, Prilaz baruna Filipovića 23.

Jutarnji.hr u suradnji s organizatorima Vinart Grand Tastinga nagrađuje čak troje čitatelja s dvije ulaznice! Uključite se i kuštajte vina iz različitih dijelova svijeta. Također, imat ćete priliku upoznati svoje omiljene vinare!

Prijavite se na nagradni natječaj

Na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošaljite:

1. ime i prezime

2. broj telefona

3. odgovor na nagradno pitanje - Želim osvojiti nagradu jer...

Listu imena dobitnika objavit ćemo u ovom članku u petak, 24. veljače u 12 sati do kada najkasnije možete podnijeti prijavu!

Dobitnici su: Hrvoje Rapić, Martina Tihi i Anamarija Križanac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:09