TEŠKA NESREĆA

TRAGEDIJA U ZAGREBU Mrtav pijan kombijem pokosio dječaka (7) i ubio ga. Uhvatili ga prolaznici!

D.K. (39) je sa čak 3,43 promila alkohola pregazio dijete teretnim vozilom sisačkih oznaka i to u vrijeme dok je protiv njega na snazi bila zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima
Dubrovnik, 221109.Jutros je 59-godisnji stanovnik Plata pocinio samoubojstvo, najvjerojatnije rucnom bombom.Na slici: Policija je jos na uvidjaju tragicnog dogadjaja.Foto: Zeljko Tutnjevic / CROPIX
 Željko Tutnjević / CROPIX

Alkoholizirani vozač D.K. (39) sa 3,43 promila alkohola u krvi u nedjelju oko 15.20 sati u zagrebačkoj ulici Kozari put naletio je na 7-godišnjeg dječačića koji je dva sata kasnije podlegao teškim ozljedama u KBC Zagreb.

Nesavjesni vozač pregazio je dijete teretnim vozilom VW Transporter sisačkih oznaka i to u vrijeme dok je protiv njega na snazi bila zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima.

Kako doznajemo, do nesreće je došlo kad je vozač u desnom zavoju skrenuo ulijevo i završio na dijelu kolnika namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a gdje se nalazio dječačić.

Stravičnoj prometnoj nesreći svjedočili su građani koji su nekoliko stotina metara dalje uspjeli sustići vozača i zadržati ga do dolaska policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 05:26