LAMBORGHINI AVENTADOR

Za svadbe i razuzdane momačke večeri jet seta

Produženi Lamborghini za sada je koncept, no vrlo će brzo na ceste (VIDEO)

Specijalne karoserijske radionice prepravljaju najrazličitije automobile u stretch limuzine, a osim standardnih Lincolna ili Rolls Roycea dosad smo se nagledali i produženih Minija, Ferrarija, Hummera pa čak i Yuga. Tako je bilo samo pitanje vremena kada će netko produžiti, među jet setom popularni Lamborghini Aventador. Britanska tvrtka Cars For Stars prva si je dala truda, a rezultat je pred vama.

Za dvostruka vrata koja se odižu u vis sa svake strane čak bi mogli ustvrditi i da nam se dopadaju. Unutrašnjost u kojoj će u buduće ludovati svatovi, društva na momačkim ili djevojačkim večerima, diljem cijelog Ujedinjenog kraljevstva gdje tvrtka Cars For Stars nudi svoje usluge luksuznog prijevoza, dovoljno je prostrana i više nego opremljena.

Koža, plazma ekrani, posebna rasvjeta, grijana sjedala, iPod priključci, vrhunsko ozvučenje, champagne bar i sav ostali luksuz koji možete zamisliti ugrađen je u ovu super-limuzinu. Lambo stretch limo lakiran je u originalnu tvorničku narančastu boju, a straga huči moćan 6.5-litreni V12 sa 700 KS, koji u ovom slučaju stotku neće hvatati za 2,9 sekundi, a ni juriti do 350 km/h zahvaljujući povećanoj masi. Koliko ide, sumnjamo da će ikad itko isprobavati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 14:27