REUTERS
ODLIČNE VIJESTI

ČOVJEK KOJI JE PRESTRAŠIO CIJELU ŠPANJOLSKU ODAO PRIZNANJE SVOJIM SPASIOCIMA I TJEŠIO 'KRVNIKA' Izašao iz bolnice i odmah se sjetio Vrsaljka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2017. 12:14

Fernando Torres bit će, srećom, sasvim u redu nakon što je dobio strašan udarac u potiljak na utakmici protiv Deportiva. Španjolac je u igru ušao u 65. minuti, a u 85. pao kao pokošen i teško je uopće razmišljati o eventualnim posljedicama da mu u istoj sekundi nisu u pomoć pritrčali Šime Vrsaljko i Gabi.

Španjolski reprezentativac proveo je noć u bolnici gdje su mu napravljene sve potrebne pretrage, a ujutro je otpušten iz bolnice nakon čega se obratio javnosti te prvo zahvalio Vrsaljku i Gabiju koji su mu odmah priskočili u pomoć.

"Sve je u redu. Hvala suigračima na brzoj reakciji na terenu. Hvala svima na velikom broju poruka podrške. Srećom, eto, sve je u redu i trebao bih trenirati s momčadi za 2-3 dana. Imao sam sličnu situaciju s reprezentacijom prije nekoliko godina. Hvala svim liječnicima", rekao je Torres pa dodao kako ne zamjera ništa Bergantinosu, igraču Deportiva koji ga je udario glavom u skoku:


Torres in hospital after being left unconscious... by bobilec

"To su stvari koje se jednostavno događaju. Razgovarao sam s njim i on je zabrinutiji od mene. Hvala i nekolicini igrača Deportiva koji su me došli posjetiti. Hvala i navijačima Deportiva, volim igrati pred njima i nadam se da se vidimo na sljedećoj utakmici", zaključio je Torres.

"Fernando je dobro! Smije se i poručio mi je odmah da je sve u redu. Da se samo smirim. Rekao mi je da se takve stvari događaju u sportu i protiv toga ne možemo napraviti naš ništa. Svjestan je svega, jedino se samog udarca ne sjeća. Presretan sam što je na kraju sve ispalo dobro", izjavio je Alex Bergantinos nakon što je posjetio Torresa u bolnici.

Linker
18. svibanj 2024 12:05