REUTERS/Lucy Nicholson
PROCURILI DETALJI

DILEME VIŠE NEMA: REBIĆ U PONEDJELJAK POTPISUJE TRANSFER ŽIVOTA U Eintrachtu objasnili kako je došlo do iznenadnog posla: 'To je bila Antina želja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2019. 23:09

Dileme više nema i ostale su tek pojedinosti, Ante Rebić će u ponedjeljak, posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka postati novi igrač Milana, sedmerostrukog prvaka Europe.

Vijest je potvrdio sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić nakon utakmice 3. kola Bundeslige u kojem je Eintracht na domaćem terenu pobijedio Fortunu s 2:1. Za taj susret, kako su iz kluba objavili na vlastiti zahtjev, nije konkurirao Rebić. Kasnije je stiglo objašnjenje da je nadomak transfera u Milan, iako se u prvi mah činilo da će preseliti u redove milanskog Intera.

"Klubovi su postigli dogovor i ako sve bude u redu Andre Silva će sutra doći ovdje, a Rebić u Milano", rekao je Bobić za njemački Sky Sport.

"Silva je sjajan igrač i donijet će nam nešto drugačije, a uvijek smo željeli igrati s dva napadača", dodao je Bobić.

Onda je objasnio kako je došlo do posla.

"Antina velika želja bila je otići u Italiju. Proveo je tri izvanredne godine ovdje, možda najbolje u karijeri, ali imao je fazu u kojoj je bio promjenjivog raspoloženja i jako je želio odlazak", dodao je Bobić.

U ponedjeljak, posljednjeg dana prijelaznog roka tako bi posao trebao i službeno biti realiziran. Eintracht i Milan tako bi trebali razmijeniti igrače. Talijanski mediji tvrde da bi nakon jednogodišnje posudbe sljedećeg ljeta Milan trebao trajno otkupiti Rebićev ugovor. Visina odštete? Između 25 i 30 milijuna eura.

Rebić je u Eintrachtu igrao od 2016. godine, a u Italiji je ranije igrao za Fiorentinu i Hellas Veronu. Transfer u Milan hrvatskom će 25-godišnjem napadaču svakako biti transfer života.

Linker
09. svibanj 2024 03:38