CROPIX
REAKCIJA NAKON PORAZA

DINAMOV TRENER PODIGAO GLAS 'Prvi put kad su došli na naš gol su zabili. Naravno da me to smeta i nisam zadovoljan'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2017. 23:12

Nakon Dinamovog poraza od Tosna (0:1) u prijateljskoj utakmici na pripremama u Murskoj Soboti, oglasio se trener Ivajlo Petev.

Gol Zabolotnija iz 29. minute presudio je Modrima, a Petev nije bio zadovoljan prikazanim.

"Šteta što smo pogriješili kao tim. Primili smo taj pogodak u prvom dijelu kad su oni zapravo prvi put došli do našeg gola. Naravno da me to smeta i nisam zadovoljan. Vidi se da su igrači umorni, ali imamo još dovoljno vremena za popravak", rekao je Dinamov trener.

Prokomentirao je i zdravstveno stanje unutar momčadi.

"Nisam htio riskirati s Matelom pa on zbog toga nije igrao, a Ćoriću je naoteknut zglob. Tosno je igrao čvrsto, vidi se i po kartonima, ali i mi smo bili čvrsti danas. Što se tiče Benkovića, kaže da mu ništa ne smeta i nadam se da ne osjeća bol. Vjerujem da će u srijedu dobro odraditi trening pa ćemo vidjeti koju će od te dvije utakmice krajem tjedna igrati. Dio je nogometa kad izgubiš. Moramo analizirati gdje smo griješili, a znam koji su to trenuci. Znam da su igrači umorni, zaboravio sam na to, ali učimo se na svojim greškama pa tako i ja učim na svojim".

Dinamu dalje slijede utakmice protiv Vorskle Poltave 7. srpnja, te Slovačkog. Petev je kratko komentirao nadolazeće izazove.

"Neki će igrači dobiti veću minutažu prvoj utakmici, a drugi manju, dok će obrnuto vrijediti i u posljednjem pripremnom susretu".

Linker
07. svibanj 2024 08:29