Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY / REUTERS
ZNAČAJAN IZNOS

DOBAR POSAO MANCHESTER UNITEDA Jedva da je igrao, a prodali ga za gotovo 30 milijuna eura: 'Dobili smo sjajno pojačanje'

Piše: HinaObjavljeno: 12. siječanj 2017. 20:56

Dosadašnji vezni igrač Manchester Uniteda Morgan Schneiderlin (27) napustio je Old Trafford i karijeru će nastaviti u redovima Evertona.

Francuski reprezentativac je za Everton potpisao ugovor na četiri i pol godine, a 'Crvenim vragovima' će pripasti 27,5 milijuna eura odštete.

Schneiderlin je stigao u United u srpnju 2015. iz Southamptona za 25 milijuna eura i u prvoj sezoni upisao je 39 nastupa. Međutim, ove sezone je ispao iz sastava i Jose Mourinho mu nije davao previše prilika. U prvom dijelu sezone nastupio je u svega osam susreta pri čemu tri u prvenstvu.

"Uvijek sam volio sjajnu atmosferu na Goodison Parku i jedva čekam zaigrati pred ovom publikom," kazao je 27-godišnji Francuz.

Na njegovom dolasku u Everton inzistirao je menadžer Ronald Koeman koji ga je vodio jednu sezonu u Southamptonu.

"Poznajem rad Ronalda Koemana i uživao sam raditi s njim", rekao je Schneiderlin koji je prije dolaska u United igrao u Southamptonu od 2008. do 2015. Tijekom karijere nosio je i dres Strasbourga.

Za francusku reprezentaciju je upisao 15 nastupa.

Zadovoljstvo transferom nije skrivao niti nizozemski stručnjak.

"Znam Morgana, znam njegove igračke, ali i ljudske kvalitete. Dobili smo sjajno pojačanje," kazao je Koeman.

Linker
07. svibanj 2024 16:59