Emilio Andreoli/Getty Images
SAGA SE BLIŽI KRAJU

DOSTA JE BILO NAVLAČENJA Vatreni otvorio novo poglavlje u pregovorima, odbio novi ugovor i prihvatio astronomsku ponudu Manchester Uniteda!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2017. 11:54

Ivan Perišić dogovorio je uvjete s Manchester Unitedom i pristao na godišnju plaću od 7 milijuna eura na Old Traffordu, javljaju u srijedu gotovo svi relevantni talijanski i engleski mediji.

Trakavica koja traje već mjesecima mogla bi biti uskoro završena, ali samo ako Inter pristane na novu, sada već treću ponudu Manchester Uniteda koji je za usluge hrvatskog reprezentatica spreman platiti 45 milijuna eura. To je novi detalj u transferu koji sve jače priželjkuje i hrvatski napadač, kao i menadžer Manchester uniteda Jose Mourinho.

Perišić je, po pisanju medija, odlučio promijeniti pristup i odmah po povratku u Milano inzistirati na realizaciji transfera, a navodno je odbio novi poboljšani ugovor u Interu, koji je i dalje dvostruko skromniji od ponude Uniteda.

Trenutno je najveća prepreka realizaciji transfera činjenica da je Inter ispunio UEFA-in financijski fair-play i sada bez pritiska može čekati i pokušati izvući maksimalnu moguću odštetu, a rampu na Perišićev odlazak navodno je podignuo i novi Interov trener Luciano Spalletti koji ozbiljno računa na hrvatskog reprezenativca u novoj sezoni.

U svakom slučaju, otvoreno je novo poglavlje u pregovorima, a sljedeći tjedni pokazat će hoće li agresivniji Perišićev pristup u inzistiranju na transferu pridonijeti bržem razriješenju jednog od najvećih nogometnih poslova ovoga ljeta.

Linker
18. svibanj 2024 12:04