Julian Draxler
 Kern/Bongarts/Getty Images
DOSTA MU JE WOLFSBURGA

DRAXLER ALARMIRAO EUROPSKE VELIKANE Njemački veznjak jasno poručio da želi transfer!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2016. 13:51

Njemački nogometni reprezentativac Julian Draxler alarmirao je velikane europskog nogometa. Naime, ovaj 22-godišnji veznjak Wolfsburga obavijestio je predstavnike kluba kako želi otići.

Iako je trener Wolfsburga Dieter Hecking nedavno izjavio kako će Draxler ostati u klubu sigurno još barem sljedeću sezonu, čini se kako to neće biti slučaj.

"Netko bi me mogao kontaktirati prije takvih javnih objava. Nakon Eura sam mu (Heckingu) jasno rekao da želim napustiti Wolfsburg. Trener je toga svjestan zadnja tri tjedna...Kada sam prešao u Wolfsburg 2015. godine imao sam verbalni dogovor da mogu napustiti klub kada se prilika ukaže. I sa Heckingom i sa Klausom Allofsom (sportski direktor)", rekao je Draxler za Sport Bild.

Juventus i Arsenal su dva kluba koji su navodno najveći interesnti za Draxlerov transfer, s time da navodno njemački veznjak preferira odlazak u londonski klub. U slučaju transfera u Juventus Draxler bi bio izravna konkurencija Marku Pjaci koji je nedavno pristigao iz zagrebačkog Dinama.

Arsenalov menadžer Arsene Wenger već dugo vremena prati Draxlera i želi ga dovesti u klub, a procjenjuje se da će za transfer biti potrebno platiti oko 50 milijuna eura.

Podsjećamo, Draxler je član Wolfsburga od 2015. godine kada je stigao iz Schalkea uz odštetu od 35 milijuna eura.

Linker
21. svibanj 2024 13:09