Foto: Marko Todorov / CROPIX
KRENUO DRUGI DIO PRIPREMA

FOTO: DINAMOVCI OTPUTOVALI U TURSKU, PETEV OTVORENO KRITIZIRAO FERNANDESA 'Otkako sam došao u klub nije pokazao gotovo ništa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2017. 12:35

Dinamova momčad otputovala je jutros na drugi dio zimskih priprema u Tursku.

Prije odlaska na novinarska je pitanja odgovarao trener Ivajlo Petev.

"Idemo na drugi dio priprema, odigrat ćemo pet pripremnih utakmica. Ono što imamo u planu moramo odratiti što bolje. Prvim dijelom preprema sam vrlo zadovoljan te se nadam da će drugi dio biti još bolji", rekao je Petev i otkrio kako će na pripremama trenirati Sammir.

- Sammir i naši reprezentativci koji su bili u Kini trenirat će po individualnom programu rada nekoliko dana jer nisu odradili s ostatkom momčadi prvi dio priprema.

Nije se propustio dotaknuti niti Juniora Fernandesa koji nije otputovao na pripreme s Modrima.

- Goncalo također neće ići s nama jer po mom mišljenju još nije spreman za rad s loptom te će trenirati u drugoj momčadi. Glede Fernandesa, otkad sam došao u klub, nije pokazao mnogo, gotovo ništa. Mene ne zanimaju prošle zasluge u momčadi, u nogometu nema prošlost, već samo danas i sutra.

Popis od 26 igrača koji su otišli na drugi dio priprema: Livaković, Zagorac, Mikulić, Stojanović, Matel, Sigali, Benković, Lešković, Schildenfeld, Perić, Pivarić, Sosa, Antolić, Moro, Ćorić, Gojak, Fiolić, Knežević, Machado, Sammir, Pavičić, Olmo, Karimi, Henriquez, Hodžić, Šitum.

Soudani bi se Modrima trebao priključiti nakon završetka Afričkog Kupa nacija.

Linker
01. svibanj 2024 02:59