Duje Klaric / Hanza Media / Hanza Media
ZAGRIJAVANJE ZA NASTAVAK

FOTO: ŠPANJOLAC OKUPIO HAJDUKOVCE U BIJELOM SALONU, KREĆU PRIPREME ZA DRUGI DIO SEZONE Evo tko je sve stigao na prozivku na Poljud

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 09. siječanj 2017. 18:51

Danas je nešto iza 16 sati u Bijelom salonu stadiona na Poljudu održana prva prozivka igrača Hajduka pred početak priprema za drugi dio sezone, nakon čega je u 17 sati uslijedio i prvi trening. Na prozivci je bio prisutan 31 igrač.

Na prozivci su bili: Dante Stipica, Ivo Grbić, Zoran Nižić, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Lorenco Šimić, Hysen Memolla, Josip Kvesić, Savvas Gentsoglou, Zvonimir Kožulj, Toma Bašić, Anthony Kalik, Barry Hamza, Nikola Vlašić, Frane Vojković, Tonći Mujan, Ante Erceg, Márkó Futács, Ahmed Said Said, Franck Ohandza, Ivan Mastelić, Deni Jurić, Josip Bašić, Hrvoje Relota, Bruno Budalić, Petar Bosančić, Ante Vrljičak, Boris Rapaić, Marko Bencun, Marin Ljubić te Ivan Prtajin. Nedostajali su Josip Juranović i Fran Tudor koji su s reprezentacijom Hrvatske na turniru u Kini, kao i Brazilac Jefferson koji je zbog zdravstvenih problema jednog člana uže obitelji produžio boravak u domovini. Nije bilo već otišlog Ignacia Maganta i Marka Pejića koji je na odlasku.

Predstavljen je i stručni stožer trenera Joana Carrilla u kojem su uz dosadašnje pomoćnike Vika Lalića i Jakova Previšića (kondicijski trener) i donedavni trener vratara Splita Tiho Bulat, Mađar Mátyás Czuczi te posljednja prinova Španjolac Xavier Coll Planas. Igračima se obratio predsjednik uprave Ivan Kos.

- Želim vam puno uspjeha i dobrih rezultata u ovoj godini, ali i zdravlja, u nogometu prije svega zdravlje određuje put. Što se tiče drugog dijela sezone nezadovoljni smo trenutačnom četvrtom pozicijom na kojom se nalazimo i apsolutni nam je prioritet to ispraviti – rekao je Kos.

Linker
02. svibanj 2024 15:15