Reuters / Stefano Rellandini / REUTERS
FRANCUZU NIJE BAŠ I NEŠTO

FRANCESCO TOTTI, LEGENDA ILI PREVARA? ZA NJEGA NEMA DVOJBE 'Da je bio toliko dobar igrač kao što govore, ne bi Roma osvojila samo jedan naslov'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2017. 17:33

Legendarni nogometaš Rome i talijanske reprezentacije, Francesco Totti u nedjelju je odigrao svoju posljednju utakmicu u karijeri. Na Olimpicu ga je u mirovinu na vrlo emotivan način ispratilo više od 60 tisuća ljudi, ali ima i onih koji se ne slažu s tvrdnjom da je Totti bio jedan od velikana svjetskog nogometa.

Jedan od takvih je i bivši reprezentativac Francuske Christophe Dugarry tvrdi kako Francesco Totti nije napravio ništa u karijeri da bi stekao status legende.

- Ne mogu Tottija ubrajati u legende. Da je bio toliko dobar igrač kao što govore, ne bi Roma osvojila samo jedan naslov. Legende osvajaju puno više od toga. On je bio odličan klupski igrač i njegova priča je romantična, ali iako je zabio dosta golova ne spada među najveće. Možda je osvojio SP, ali tada skoro nije niti igrao. Nikad nije napravio nešto o čemu će se pričati - poručio je Dugarry.

Linker
02. svibanj 2024 02:09