CROPIX
OTIŠLA NAJVEĆA UZDANICA

NOVI UDARAC NAKON ISPADANJA IZ EUROPE Mamić Rijeci odveo odveo najboljeg igrača!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 05. kolovoz 2016. 22:59

Ono što se cijeli tjedan naslućivalo u petak je dobilo službenu potvrdu. Marin Tomasov odlazi u Al Nassr, ali kao posuđeni igrač Rijeke koja je pronašla način kako zaštititi vlastite interese jer su klubovi iz arapskih zemalja poznati kao izdašni, ali nerijetko i vrlo spori platiše. Neslužbeno, Rijeka će za jednogodišnju posudbu zaraditi oko 800 tisuća eura, dok će u slučaju da Al Nassr odluči iskoristiti pravo prvokupa cijeli transfer biti uvećan za dodatna dva milijuna eura.

- Idem u novi izazov, na meni je da dam sve od sebe kao što sam uvijek davao gdje god sam igrao, pa ćemo vidjeti kako će se situacija razvijati. Razgovarao sam s Tomečakom, rekao mi je sve najbolje o klubu i veselim se novom izazovu i iskustvu koje me očekuje - rekao je Tomasov koji je sinoć poletio prema Rijadu.

Za svojih godinu i pol dana provedenih na Kvarneru žali što u rezultatskom smislu nije napravljeno više.

- Moglo se napraviti više, mislim da vrijedimo puno više od onoga što smo pokazali i vjerujem da momčad ima dobre izglede da napravi dobar rezultat u budućnosti. S moje strane dugujem veliku zahvalu predsjedniku, treneru, suigračima i cijelom klubu jer bez njih ne bih sve ovo mogao ostvariti. A jednog dana tko zna... U budućnosti ćemo se sigurno još vidjeti - dodao je Tomasov i krenuo u novu igračku avanturu.

Njegovo mjesto mogao bi zauzeti Matic Črnic, lijevo krilo Domžala i slovenske reprezentacije koje je proteklih dana zaokupilo pažnju javnosti nakon dva pogotka West Hamu. Privukao je time interes mnogih klubova, zainteresirana je i Rijeka, a na Rujevici se nadaju da će idućih dana uspješno privesti kraju pregovore.

Linker
03. svibanj 2024 10:50