ANSA/MATTEO BAZZI / ANSA
NA KORAK DO ODLASKA

HRVATSKI REPREZENTATIVAC ODLAZI IZ INTERA? Čeka se prava ponuda, a već su mu pronašli i zamjenu

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 21. kolovoz 2016. 11:22

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović mogao bi napustiti Inter Milan do kraja prijelaznog roka, špekuliraju talijanski mediji.

Inter će za Brozovića tražiti minimalno 25 milijuna eura, otprilike trostruko više nego što je plaćen Dinamu prije godinu i pol dana. Čeka se prava ponuda, a zainteresirani su bili engleski klubovi Arsenal i Liverpool. Inter je imao i ponudu Juventusa, ali su naglasili kako hrvatskog veznjaka neće prodavati u klub iz iste lige jer ne žele pojačavati konkurenciju. Sky Sports Italia dodaje da bi Brozović mogao u Everton ili Stoke City.

Ostalo je 10-ak dana do zaključenja prijelaznog roka, a ukoliko prodaju Brozovića, čelnici Intera će vjerojatno posegnuti za veznjakom portugalske reprezentacije Joaom Mariom. On je odigrao vrlo dobro EP, a Sporting Lisabon bi trebao dobiti odštetu od 45 milijuna eura. Kontakt je ostvaren prije nekoliko tjedana, a igrač je dogovorio i uvjete suradnje s talijanskim klubom. Potpisao bi na pet godina, a zarađivao bi tri milijuna eura svake.

Linker
17. svibanj 2024 05:49