Zlatan Ibrahimović
 Reuters / Eddie Keogh Livepic
BEZ PARDONA

IBRAHIMOVIĆU OVAKO JOŠ NITKO NIJE SPUSTIO 'Zlatan izgleda jadno, poput starca koji igra nogomet...jednostavno nije dovoljno dobar'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2016. 00:48

Slaba forma Zlatana Ibrahimovića (35) u posljednje vrijeme poklopila se sa slabijom formom njegovog Manchester Uniteda koji je prošlog vikenda potopljen na Stamford Bridgeu sa 4:0.

Ibrahimović pak ne zna za gol u zadnjih pet utakmica, što je za njega najveća golgeterska kriza od 2006. godine kada je nosio dres milanskog Intera.

"Ibrahimović još nije ništa napravio i izgleda jadno. Izgleda poput starca koji igra nogomet", rekao je bivši branič Manchester Uniteda Gordon McQueen, danas 64-godišnjak, koji je boje Crvenih vragova branio između 1978. i 1985. godine.

"Možda je u Francuskoj zabijao svaku drugu utakmicu, ali bila je to liga koja je inferiorna Premierligi i to se sada pokazuje. U Francuskoj nema takvog ritma i intenziteta i sada mu je puno teže. Naravno da bi pomoglo da dobije koje dobro ubacivanje s krila, ali ne koristi svoje prilike. Ne radi se tu o manjku truda, jednostavno mislim da nije dovoljno dobar. Nema šanse da zabije 30 golova ove sezone, morat će se pomučiti da dođe do dovoznamenkastih brojki kako stvari stoje", objasio je McQueen, koji je skupio 184 nastupa za Manchester United.

Linker
06. svibanj 2024 21:51