CROPIX
GORI SVE!

'ILI JESMO ILI NISMO!' Torcida za Osijek priprema veličanstvenu koreografiju posvećenu jednom čovjeku: Sjever će doživjeti neviđeni spektakl!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. listopad 2016. 09:39

Današnji derbi Hajduka i Osijeka bit će ujedno i vrhunac obilježavanja 66. rođendana Torcide. Nakon što su u petak, točno na dan rođendana, polagani vijenci, a jučer je održana i navijačka fešta, za danas je planirana spektakularna koreografija na sjevernoj tribini stadiona na Poljudu, piše Slobodna Dalmacija.

Koreografija će biti napravljena u počast prerano preminulom bivšem predsjedniku Torcide Žanu Ojdaniću koji je početkom travnja poginuo u nesreći prilikom skoka s padobranom. Iz Torcide zbog pomno pripremane koreografije u čast čovjeka koji je simbol Torcide ujedno pozivaju – svi na sjever.

Prije susreta bit će organiziran i veliki donatorski karusel u organizaciji brojnih Društava prijatelja Hajduka i Torcidinih podružnica iz različitih dalmatinskih gradova.

Nastavak je to akcije “Ili jesmo ili nismo!”, prvog projekta skupljanja novca za otkup dionica Hajduka u organizaciji udruge “Naš Hajduk” koji zasad ide više nego dobro. U grad pod Marjanom stižu navijači iz Sinja, Omiša, Brela, Tučepa, Imotskog, Drniša, Zadra, Duća, Prološca, Obrovca, Ploča....


Po dolasku u Split članovi i navijači će, nakon zajedničkog okupljanja u blizini stadiona, u organiziranoj povorci posjetiti Odjel za članstvo na Poljudu i uključit će se u projekt donacija “Ili jesmo ili nismo!”. Masovno će se uplaćivati donacije u iznosima od 1911 kuna koje, podsjetimo, osiguravaju mjesto na dresu trećem službenom dresu Hajduka u idućoj sezoni.

Linker
02. svibanj 2024 00:53