youtube
PAKLENI NAPADAČ

JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA SVIJETA SE VRAĆA 'KUĆI' U Manchester Unitedu je bio višak, a sada je pristao na veliko smanjenje plaće, samo kako bi igrao

 
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2017. 21:48

Vrlo je izlgledno da će se jedan od najboljih nogometaša svijeta i bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije, Wayne Rooney vratiti u Liverpool.

Ovaj sjajni napadač nije zadovoljan statusom u Manchester Unitedu i tretmanom od strane Josea Mourinha te je iz tog razloga odlučio ovog ljeta napustiti Old Trafford.

Ako je za vjerovati medijima na Otoku, Rooney je pristao na veliko smanjenje plaće samo kako bi se vratio u klub gdje je i započeo svoju bogatu karijeru, u Everton.

Navodno je viđen na Goodison Parku gdje bi trebao obaviti liječničke preglede, a potom i potpisati novi ugovor. Dolaskom Belgijanca Romelua Lukakua bilo je prilično jasno kako za Rooneyja više nema mjesta. Valja napomenuti kako je Rooney u dresu Evertona odigrao 68 utakmice i pritom postigao 15 golova, dok je u Unitedovom dresu na 393 utakmice mreže tresao čak 183 puta.

Linker
01. svibanj 2024 12:18