Paun Paunovic / CROPIX / CROPIX
'ZA SVA VRIMENA'

JEDAN OD NAJVEĆIH NAVIJAČA HAJDUKA Za ime na dresu donirao 20.000 kuna, a svi su ostali u šoku kad su vidjeli mjesečnu cifru koju će uplaćivati

 
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 09. srpanj 2017. 13:51

Bliži se prvih mjesec dana nove, ključne etape projekta otkupa dionica pod nazivom - Za sva vrimena! Nakon događaja na FESB-u i koncerta na Rivi, priljev donatora nastavio se u Odjelu za članstvo na Poljudu i putem web stranica www.nashajduk.hr . Iz Udruge Naš Hajduk saznajemo kako će se uskoro objaviti i prvi rezultati novog projekta, odnosno broj sudionika.

Sjećate se anonimnog donatora koji je u prvom projektu Ili jesmo ili nismo! donirao 20.000 kn? Momak koji nije imao nikakve poveznice s Udrugom od ranije i koji se odrekao znatnog iznosa kako bi podržao priču Hajduka – Kluba svojih navijača.

U svom intervjuu, najavio je kako će svake godine donirati sličan iznos ukoliko mu financijske prilike budu dopuštale. Svoju najavu donator je ispunio već na FESB-u kada je u svoj formular upisao iznos od 1.600,00 kn koliko će svaki mjesec donirati za projekt otkupa!

U nastavku donosimo intervju s novim/starim donatorom koji ipak otkriva neke detalje o sebi:

Nakon sudjelovanja u akciji Ili jesmo ili nismo gdje ste za ime na dresu donirali iznos od 20.000,00 HRK nastavili ste sudjelovanje u projektu kroz drugu etapu Za sva vrimena!, kako doživljavate novu ideju mjesečnih donacija?

Ovaj projekt doživljavam kao jedan velik i konkretan korak kojim ćemo kao navijači konačno doći do finalnog cilja – većinskog vlasništva u klubu kojeg volimo. Iznimno mi se sviđa što je u projektu ZA SVA VRIMENA! Naglasak stavljen na dugoročnu uključenost članova u otkup dionica, te što se ekipa iz vodstva Udruge pobrinula maksimalno olakšati sudjelovanje svima i preporučiti različite iznose mjesečnih dionica, kako bi svatko s redovnim primanjima mogao sudjelovati u skladu sa svojim mogućnostima. Počevši od kune dnevno, tj. tridesetak kuna mjesečno, pa do nekih većih iznosa.

Također, članovi koji nisu u situaciji obvezati se na mjesečne donacije, imaju mogućnost sudjelovati jednokratnim donacijama u skladu sa svojim mogućnostima.

Dakle, zaista svi, ali baš svi imaju mogućnost uključiti se i zato vjerujem da će ovakav projekt pokazati kako je velika i raznolika skupina ljudi koji su navijači Hajduka i kojima je stalo da klub više ne bude na rubu propasti zbog loše politike i nebrige oportunista koji su se oko njega u prošlosti vrtili. Svaka kuna će značiti brže ostvarivanje zadanog cilja.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Linker
05. svibanj 2024 04:29