CROPIX
KUFERI SU VEĆ U RUKAMA

JEDNA OD NAJBOLJIH KUPOVINA HAJDUKA U POSLJEDNJE DVIJE GODINE SE ŽELI VRATITI KUĆI Hajduk ga ne želi pustiti za manje od pola milijuna eura

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 30. lipanj 2017. 00:03

Nema službene potvrde, ali sve ukazuje na skori odlazak Jeffersona iz Hajduka u Chaves. Da je Chaves ponudio odštetu makar približnu ambiciji Hajduka, usudili bismo se reći da bi posao već bio sklopljen, ali ovako ostaje dosta prostora za pregovore.

Ali, Jefferson je s “kuferima u rukama” na izlaznim vratima. Zašto? Prvi i temeljni razlog je želja samog igrača za odlaskom. I to već dulje vrijeme, ne samo od trenutka kada su došli Radošević i Savvas. Jefferson je ušao u posljednju godinu ugovora (ističe u ljeto 2018.) i nema namjeru produžiti obvezu s Bijelima.

Bozidar Vukicevic / CROPIX / CROPIX

Želi se vratiti kući, odnosno u Portugal koji smatra svojim domom. Iz Portugala je i došao u Hajduk u ljeto 2015., ali sada ima šansu otići u Prvu ligu, portugalsku Primeiru čiji je član Chaves. Nije ni Hajduk imun na ambicije Jeffersona, dapače, Bijeli bi pustili 24-godišnjeg Brazilca da se vrati u Portugal, ali ne za skromnu odštetu koju nudi Chaves.

Prva je ponuda stala na iznosu od 200.000 eura i tu je ključni problem. Hajduk se nadao doseći odštetu od 500.000 eura za Jeffa, međutim Chaves nije ponudio ni pola željene cijene. Uspiju li se Chaves i Hajduk dogovoriti oko odštete, transfer će se promptno realizirati i Jefferson će se vratiti u Portugal. U protivnom, čekat će se dogovor sa Chavesom, a moguće je da se pojavi i neka nova opcija... U svakom slučaju, Jefferson je ozbiljno “zagrizao” za odlazak. Velika je konkurencija u sredini, stopera ne želi igrati, zato je i Hajduk spreman na Brazilčev povratak kući.

Linker
18. svibanj 2024 11:27