Getty Images
NIKAKO DA MU KRENE

JOSE MOURINHO PREKRŠIO 'UVJETNU' Portugalcu se loše piše: Sprema mu se zabrana dolaska na utakmice Manchester Uniteda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2016. 12:35

Portugalskom stručnjak na klupi Manchester Uniteda, Jose Mourinho susreo se s jednim od najtežih poslova u svojoj bogatoj karijeri.

Special One trebao bi vratiti posrnulog diva engleskog nogometa na stare staze slave, ali mu trenutačno ništa ne ide od ruke. Osim slabih rezultata u novoj sezoni, Portugalac ima i velikih problema sa sucima i svaki je dan na udaru kritika zbog komentiranja suđenja.

Nakon remija s Burnleyem, Mark Clattenburg ga je udaljio na tribinu, ali osim toga Mourinho bi zbog svog dugog jezika i komentiranja sudačkih odluka mogao zaraditi suspenziju od četiri utakmice. Poseban problem mogla bi predstavljati već prva utakmica jer Mourinho još iz perioda dok je vodio Chelsea sa sobom nosi uvjetnu kaznu o zabrani dolaska na utakmice svog kluba, te mu je rečeno da će biti udaljen sa stadiona ukoliko se slična stvar ponovi.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 26: Jose Mourinho, Manager of Manchester United gives his team instructions during the EFL Cup fourth round match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford on October 26, 2016 in Manchester, England.  (Photo by David Rogers/Getty Images)
Getty Images

Obzirom kako se to dogodilo protiv Burnleya, za očekivati je da se Portugalac suoči sa nevjerovatnom kaznom, a pitanje je još koliko će utakmica suspenzije dobiti.

Linker
17. svibanj 2024 13:44