Gabriele Maltinti/Getty Images
'JAKO NAM SE SVIĐA'

KALINIĆ I MILAN 'VOLE SE' JAVNO Izjava hrvatskog napadača glasno je odjeknula na San Siru, trener 'Rossonera' je oduševljen

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. srpanj 2017. 10:01

Izjava Nikole Kalinića u kojoj je jasno i glasno rekao da želi transfer u Milan glasno je odjeknula u slavnom klubu sa San Sira.

Rossoneri pokušavaju dovesti hrvatskog napadača već dulje vrijeme, ali Fiorentina ga ne pušta da ode. Kalinić je u utorak jasno rekao da želi promjenu sredine, a njegove je riječi sada komentirao trener Milana Vincenzo Montella.

"Kalinić? Klubu i meni jako se sviđa s tehničkog stajališta. On je igrač kojeg simpatiziramo, ali važemo puno opcija. On je jedna od opcija", rekao je Montella za talijanske medije.

"Jako mi se svidjelo što je sve rekao javno. Žao mi je zbog Fiorentine, ali za nas je to jako zadovoljavajuće. Sve je rekao otvoreno. Imamo veliko poštovanje prema Fiorentini, ali on je opcija i igrač koji nam se sviđa", dodao je Milanov trener.

Kalinić je pod ugovorom u Fiorentini do 2019. godine, ali nakon izjave u kojoj je jano rekao da želi prijeći u Milan, njegovi su dani u Firenci zasigurno odbrojani...

Linker
27. travanj 2024 07:51