Jakša Vulić

 DAMIR KRAJAC Cropix
NOVO LICE VUKOVA

Evo tko bi trebao biti novi trener Cibone i tko još dolazi, Sesar je bivši, drugi dogovor je pred realizacijom

Pod Tornjem su pronašli nasljednika Josipa Sesara
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 20. srpanj 2023. 16:32

Cibonu bi, po svemu sudeći, jer dogovor je pred realizacijom, u novoj sezoni trebao voditi 59-godišnji hrvatski trener Jakša Vulić. Vulić je svoje najbolje igrače dane imao u Pepsijevom Zagrebu, a vodio je niz hrvatskih klubova, klubova iz BiH ili Slovenije, a posljednji posao bio mu je klupa Zaboka.

U Ciboni su pregovarali i s Dinom Repešom, no on ima čvrst ugovor s Pardubicama, kao i s Danijelom Lutzom, no on čeka inozemni angažman.

Što se igračkog kadra tiče tu bi iz lanjske sezone trebali ostati Krešimir Radovčić, Ivan Perasović, Ivan Majcunić i Domagoj Vuković, a praktički je dogovoren dolazak Mateja Bošnjaka, Tomislava Buljana, Pavla Marčinkovića i Jakova Mustapića. Na tih osam igrača dodajte dva stranca, vjerojatno bez bogatog CV-ija, kao i dva hrvatska igrača koji budu u kolovozu bez ugovora i imate momčad za novu sezonu. S Jakšom Vulićem na klupi koji bi u novoj sezoni trebao zamijeniti Josipa Sesara.

Sesar je, podsjetimo, izvijestio klub da neće ostati trener zbog praznih obećanja, ogromnih dugovanja i nezadržavanja glavnih poluga iz lanjske sezone te bi trebao postati novi trener Dinama...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. svibanj 2024 12:06