Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
SLOGA POD TORNJEM

KOŠARKAŠI CIBONE KREĆU S TRENINZIMA, A TRENER OSTAJE U SAMOIZOLACIJI 'Odazvali su se svi, što pokazuje da smo kao jedna velika obitelj kad je najteže'

CIBONA Pod Toranj se vraćaju igrači, ali i dio onih zaposlenika koji su završili na burzi
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 02. svibanj 2020. 21:20

Sukladno posebnim preporukama i uvjetima treninga, Cibonini košarkaši od ponedjeljka, 4. svibnja, vratit će se treninzima.

Na prvoj prozivci, na kojoj neće biti trenera Ivana Veliča, nego će momčad povesti na trening pomoćnik Bariša Krasić pojavit će se sljedeći igrači: Ivan Novačić, Filip Bundović, Roko Badžim, Roko Prkačin, Mate Vucić, Krešo Ljubičić, Maro Ramljak, sve igrači koji su tijekom sezone činili seniorsku momčad, ali bit će tu i sedmorica mlađih: Sandro Rašić, Lovro Gnjidić, Filip Paponja, Danko Branković, Hrvoje Majcunić, Lukša Buljević i Vito Porobić.

Iz kluba su obavijestili kako ovo nije konačna slika rostera, jer se očekuje pregovori s nekim igračima kojima je istekao ugovor, kao i da na popisu nema kapetana Marina Rozića, koji, kaže se “još nije donio konačnu odluku o nastavku karijere”.

Iako je Rozić tu istu odluku komunicirao s medijima istog onog trenutka kad je sezona zaključena.

Treba dodati kako trener Ivan Velić mora nakon povratka iz BIH, iz Livna, u samoizolaciju do sredine svibnja.

- Ako to bude moguće, radit ćemo do 1. srpnja. Ujedno ćemo planirati stvari za iduću sezonu ovisno o tome koliki će biti proračun i općenito stanje u sportu s obzirom na koronavirus. Također, očekuje se da će pripreme za novu sezonu početi puno ranije nego ranijih sezona.

Za kraj, direktor kluba Domagoj Čavlović, koji je ovih dana na meti navijačke skupine Smogovci, podvukao je:

- Na prozivci su i neki igrači s kojima nemamo aktualne ugovore, ali u sljedećem periodu ćemo ih obnavljati, kako s njima, tako i s članovima radne zajednice koji će se trenutačno raditi bez valjanog ugovora. Odazvali su se svi, što pokazuje da djelujemo kao jedna velika obitelj upravo kad nam je najteže.

Inače, od igrača koji nemaju ugovor za sljedeću sezonu, na popisu su Ivan Novačić, Roko Badžim i Mate Vucić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 09:08