David Richard-USA TODAY Sports/Reuters
O TOME SE PRIČA

LA LAKERSI STVARAJU NOVU SUPERMOMČAD Slavni klub iz Los Angelesa krenuo u akciju dovođenja LeBrona Jamesa, a stižu i druge zvijezde

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2017. 18:11

U Los Angeles Lakersima užurbano rade na slaganju megamomčadi koja bi bila u stanju skinuti Golden State Warriorse s NBA trona. Ranije smo pisali kako bi vođa te momčadi trebao biti LeBron James iz Cleveland Cavaliersa koji će sljedećeg ljeta postati slobodan agent, a očekuje se da će mu desna ruka biti Paul George iz Indiana Pacersa, inače rodom iz Los Angelesa.

Kolumnist Yahoo Sportsa dobro upućen u NBA zbivanja Adrian Wojnarowski piše kako su Lakersi već pokrenuli slaganje šampionske momčadi. Prvi korak je slanje D'Angela Russella i Timofeja Mozgova u redove Brooklyn Netsa za Brooka Lopeza i 27. izbor NBA drafta. Iako je Russell trebao biti jedan od vodećih igrača novih Lakersa u klubu su odlučili mijenjati ga kako bi otvorili prostor za Lonza Balla, igrača kojeg očekuju da će uspjeti dovesti drugim pickom drafta.

Rješavanje Mozgova je logičan posao olakšavanja salary capa budući bi ruski centar u sljedeće tri sezone trebao zaraditi 54 milijuna dolara..

Sve ove vijesti su zapravo sjajne za hrvatskog centra Ivicu Zupca kojem se otvara prilika da u budućnosti zaigra u megamomčadi Lakersa. Njega Lakersi svakako imaju namjeru zadržati.

Dvadesetogodišnji centar tako bi uskoro mogao dijeliti svlačionicu s LeBronom, Georgeom, superperskektivnim Ballom. Ne zvuči loše, zar ne?

Linker
06. svibanj 2024 00:23