IMAGE PRESS AGENCY Nurphoto Via Afp
ŽELI NAPUSTITI KLUB

Od MVP-a do neželjenog djeteta: Preskače treninge, ne dolazi na utakmice, a sada je otišao korak dalje

‘Brada‘ ima ugovor do kraja sezone te bi do ljeta 2024. godine trebao zaraditi 35 milijuna dolara
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 24. listopad 2023. 23:01

Još nas malo dijeli od početka nove NBA sezone, a jedna od glavnih tema je James Harden koji je propustio posljednju predsezonsku utakmicu u petak nakon što je preskočio nekoliko treninga te je udaljen od momčadi Philadelphije 76ersa, govori izvor Adrian Wojnarowski iz ESPN-a.

Kolokvijalno nazvan ‘Brada‘ ima ugovor do kraja sezone te bi do ljeta 2024. godine trebao zaraditi 35 milijuna dolara, ali... Uvijek postoji ali.

Bivši MVP je već mjesecima frustriran jer njegova želja da bude razmijenjen u LA Clipperse još nije ispunjena. Kao glavnog krivca označio je predsjednika operativnog sektora kluba Daryla Moreyja s kojim je surađivao kao igrač u Houston Rocketsima gdje je Morey vršio funkciju izvršnog direktora. Harden je javno izvrijeđao Moreyja te ga je nazvao lažljivcem.

- Ovdje nije čak ni riječ o ovoj situaciji - ovo je u životu. Kad izgubite povjerenje u nekoga, to je kao brak... izgubite povjerenje u nekoga, znate na što mislim? Prilično je jednostavno - rekao je Harden za ESPN.

Za vrijeđanje Moreyja Harden je morao platiti 100 tisuća dolara, a svaku utakmicu predsezone ili regularne sezone u kojoj nije/neće biti u kadru, platit će skoro 400 tisuća dolara. To Be Continued...

Linker
13. svibanj 2024 16:21