ELSA Getty Images Via Afp
NBA REZULTATI

Skromna večer Bogdanovića u pobjedi protiv bivšeg kluba, Clippersi objavili novi logo i dresove

Los Angeles Clippersi će od iduće sezone igrati u novosagrađenoj dvorani
Piše: Vito TomasObjavljeno: 27. veljača 2024. 08:09

Sinoćnji program NBA lige donio je pobjedu Bojana Bogdanovića protiv svojeg bivšeg kluba. U napetoj završnici New York Knicksi su sa 113:111 svladali Detroit Pistonse. Hrvatski košarkaš imao je skromnu šutersku večer upisavši 13 poena i 6 skokova za 22 minute provedene na parketu. Knickse je do pobjede predvodio Jalen Brunson s učinkom od 35 poena i 12 asistencija. Jednako učinkovit u protivničkim redovima bio je Cade Cunningham upisavši 32 poena, pet skokova i osam asistencija. Ipak, pobjedu domaćinu 2,8 sekundi prije kraja donosi Josh Hart, na šok i nevjericu trenera Pistonsa Montyja Williamsa.

Veliku, četvrtu uzastopnu pobjedu ostvarili su košarkaši Miami Heata svladavši u gostima Sacramento Kingse sa 121:110. Iako je litvanski košarkaš Domantas Sabonis upisao novi triple-double, s učinkom od 14 poena, 14 skokova i deset asistencija, i istaknuo se nekim sjajnim potezima, njegova momčad nije mogla do pobjede. Ekipu s Floride do novog slavlja predvodili su Bam Adebayo (28 koševa, 10 skokova i sedam asistencija) i Jaime Jaquez Jr. (26 poena, pet skokova i dvije asistencije). U redovima poraženih najbolji su bili Keegan Murray (28 poena, pet skokova) i De‘Aaron Fox (27 koševa, osam skokova i šest asistencija).

U preostalim susretima Toronto Raptorsi su ostvarili veliku 130:122 pobjedu protiv Indiana Pacersa, dok su Brooklyn Netsi svladali Memphis Grizzliese sa 111:86. Raptorse je do pobjede predvodio Scottie Barnes s četvrtim triple-double učinkom u sezoni (21 poen te 12 skokova i asistencija).

Los Angeles Clippersi predstavili su novi imidž za iduću sezonu. Momčad će od iduće sezone igrati u novosagrađenoj dvorani, Intuit Domeu, opraštajući se od Crypto.com Arene koju su s Los Angeles Lakersima dijelili zadnjih 25 godina. Povodom toga, klub je već najavio kompletni redizajn, uz objavu novih dresova i novog loga.

Linker
10. svibanj 2024 06:02