Luka Dončić

 SCREENSHOT Screenshot
IZBACIO GA IZ TAKTA

VIDEO Trener pozvao time-out, a bijesni Dončić krenuo prema navijaču: ‘Da odrasla osoba to radi? Ludost...‘

‘Hrane me provokacije navijača, ali tom čovjeku morao sam uzvratiti‘
Piše: SNObjavljeno: 10. svibanj 2024. 10:51

Nešto se lakše diše u redovima Dallas Mavericksa nakon što su u gostima porazili Oklahoma Thunderse 119:110 u drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije najjače košarkaške lige svijeta. Pobjeda koju su izborili prvenstveno na račun izvrsne igre Luke Dončića (29p, 7a, 10s) i P.J. Washingtona (29p, 4a, 11s) znači ukupnih 1:1, a iduća utakmica na rasporedu je u subotu.

No, Dončić nije upao u središte pozornosti samo zbog titule najučinkovitijeg igrača svoje momčadi, nego i scene na polovici zadnje dionice. Naime, trener Dallasa Jason Kidd pozvao je time out, a dok su se svi igrači zaputili prema klupi, superstar iz Slovenije krenuo je prema navijaču.

Dončić je upao u kratku raspravu s čovjekom s tribine, koji je prekriženih ruku slušao "lekciju", da bi košarkaš nakon nekoliko sekundi dijaloga nastavio svojim putem. Nakon utakmice, Dončić je otkrio da su ga navijači provocirali, a taj ga je posebno izbacio iz takta.

- Hrane me provokacije navijača, no jedan čovjek pored terena spominjao mi je obitelj. Čovječe, ne sviđa mi se to, jedna odrasla osoba ne može se tako ponašati. Ništa mu nisam napravio, samo sam mu želio uzvratiti. Stvarno je ludost da odrasla osoba udara na moju obitelj, ne može to tako - poručio je Slovenac.

Linker
10. svibanj 2024 10:51