David Stockton
 Foto: Damjan Tadic / CROPIX
HOĆE LI IH TO PRODRMATI?

OČAJNIČKI POKUŠAJ RJEŠAVANJA KRIZE U CEDEVITI Hrvatski prvak prebacio tri zvijezde u drugu momčad: Sve podsjeća na lanjski slučaj s nestašnim Hrvatom

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 26. listopad 2016. 12:17

Nezadovoljstvo Cedevitine uprave rezultatima i igrom prvi su osjetili Duje Dukan, David Stockton i Scotty Hopson.

Sva trojica su prebačeni u drugu momčad te samim time nisu bili u zrakoplovu za Skoplje gdje se igra utakmica 3. kola skupina A Eurokupa protiv MZT-a (19 sati).

U klubu se nadaju da će prodrmati bezvoljnu i neuigranu momčad koja u ABA ligi nakon šest kola već zaostaje dvije pobjede za četvrtoplasiranom Cibonom (3-3, odnosno 5-1), a u Eurokupu je izgubila obje utakmice.

Potez čelnika podsjeća na prošlogodišnje odbacivanje Tomislava Zubčića, ali iste “fore” rijetko pale dva puta. Otpisani igrači će do daljnjega biti na raspolaganju samo Danijelu Lutzu koji pokušava pripremiti igrače za utakmice hrvatskog prvenstva, a s menadžersko-upravljačke uslijedit će partija šaha u kojoj će svatko tražiti što bolje rješenje za sebe.

Na Velesajmu bi ih se rado riješili jer im ne trebaju skupi igrači za A-1 ligu, ali kako su s prije samo četiri mjeseca potpisali jedno i trogodišnje ugovore, jednostrani raskid bi za klub bio jako skup. Igrači će, pak, mirno prihvatiti selidbu u niži rang natjecanja jer dok god poštuju klupske pravilnike mjesečno će primati prilično visoke honorare.

O odlasku će razmisliti samo u slučaju slične ponude drugog kluba, ili ako se pronađe neko treće rješenje koje će usrećiti sve strane.

Linker
02. svibanj 2024 10:17