USA Today Sports
RATOBORNO U DVORANI

VIDEO: KAOS U DERBIJU GOLDEN STATEA I OKLAHOME Masovna tučnjava igrača na parketu: Curry i Westbrook krenuli šakama jedan na drugog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2017. 09:58

Golden State Warriorsi slavili su kod Oklahome City Thundera 111:95. Bila je to nova odlična utakmica Stepha Curryja koji je zabio 23 koša, iako je najefikasniji bio Klay Thompson s 34 koša. Russell Westbrook je na drugoj strani zabio 'samo' 15 koševa, a Victor Oladipo bio je najefikasniji s 18 koševa.

Kevin Durant je igranje pred svojim bivšim navijačima 'izbjegao' zbog ozljede, a susret je inače obilježio i sukob Curryja s Westbrookom.

Na kraju prvog poluvremena Steph Curry je u borbi za poziciju odgurnuo Semaja Christona, a ovaj mu vratio puno žešćom mjerom. Krenuo je Curry još žešće prema Westbrooku i Christonu, a vrlo brzo uključili su se i ostali suigrači. Ratoboran je bio i Draymond Green kod gostiju, a veći sukob ipak su uspjeli spriječiti pribrani suci.

Sve skupa nekako se smirilo za dvije minute, a nakon podbacivanja lopta je stigla do Curryja koji je pobjegao u kontru, zabio tricu i efektno otrčao u svlačionicu.

Linker
27. travanj 2024 23:26