Screenshot
KAKAV PEH

VIDEO: PRIČALO SE I O NAJGOREM SCENARIJU, BIVŠI PRVACI U ŠOKU Pogledajte nevjerojatnu ozljedu jednog od najboljih košarkaša svijeta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2017. 15:07

Bojan Bogdanović u svom je trećem nastupu u dresu Washington Wizardsa stigao do prve pobjede s novom momčadi koja je na svom parketu nadigrala prošlogodišnje finaliste i trenutačno vodeći sastav lige Golden State Warriorse sa 112-108, a Bogdanović je za 23 minute postigao 16 poena.

Ipak, momčad iz Kalifornije od poraza je daleko teže pogodila ozljeda njihova najboljeg strijelca Kevina Duranta koji je morao napustiti igru nakon samo jedne minute zbog istegnuća lijevog koljena. Iz Warriorsa su objavili kako će se Durant tijekom srijede podvrgnuti magnetskoj rezonanci, a onda je stigla šokantna vijest - najbolji strijelac Warriorsa ima hiperekstenziju koljena i možda više neće zaigrati u ovoj sezoni!


Kevin Durant Leaves Game With Injury - Warriors...

U prvim neslužbenim informacijama koje su objavljene u prijepodnevnim satima spominjao se i najgori scenarij, po kojemu bi Durant mogao propustiti ostatak sezone, uključujući i doigravanje. Na kraju, ipak se pojavila nada u brži oporavak velike zvijezde - Durant neće igrati namanje četiri tjedna, a liječnici se zasad ne usude prognozirati kada bi se mogao vratiti na parket.

Bizarno je u cijeloj priči da je četverostrukog najboljeg strijelca lige ozlijedio suigrač, gorostasni gruzijski centar Golden Statea Zaza Pachulia, koji je sa svojih 125 kilograma pao na lijevu Durantovu nogu hrvajući se sa suparnikom Marcinom Gortatom.

Warriorsi su već našli zamjenu za Duranta i odlučili su vratiti svog nekadašnjeg igrača Matta Barnesa, iskusnog veterana koji je na pragu 37. rođendana.

Barnes je na svom profilu na Instagramu objavio sliku u dresu Warriorsa otprije 10 godina uz komentar: "Uz rođenje moje djece, ovo mi je najsretniji dan u životu!! Vraćam se gdje je sve počelo!"

Barnes je igrajući za Sacramento u ovoj sezoni prosječno ubacivao 7,6 koševa te imao 5,5 skokova i 2,8 asistencija.

Linker
17. svibanj 2024 04:52