Twitter
TUŽNE I RUŽNE SCENE

VIDEO: SVIJET KOŠARKE U POTPUNOM ŠOKU Velika legenda NBA-a napravila kaos na tribini! Zaštitari ga vukli iz dvorane, pa u lisicama završio na policiji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2017. 11:07

Legendarni košarkaš New York Knicksa, Charles Oakley napravio je pravi kaos u Madison Square Gardenu na utakmici svojeg bivšeg kluba i LA Clippersa te je potom priveden i u policiju.

Bivši košarkaš ušao je u okršaj s čelnicima kluba, a morali su intervenirati i zaštitari koji su ga doslovno morali izvlačiti iz dvorane, da bi u policijsku postaju bio priveden s lisicama na rukama.

Oakley je imao ulaznicu točno iza vlasnika Knicksa Jamesa Dolana i gotovo čitavu utakmicu 'bacao' je komentare na njegov račun što je ovome u jednom trenutku dosadilo te je odlučio pozvati zaštitarsku službu.

- Nisam mu ništa rekao. Kunem se svojom majkom. Oni su se pojavili od nikud i pitali me zašto sjedim na tom mjestu. Ali ja sam kupio ulaznicu. Pitao sam ih zašto me stalno gledaju, a potom su tražili da odem, ali nisam to htio učiniti - komentirao je Oakley nakon incidenta.

- Bilo je to teško za gledati. Htio sam potrčati prema njemu i smiriti ga, ali potom sam pomislio, pa što ja tu mogu učiniti!? Bilo mi je teško sve to gledati - govorio je legendarni trener Clippersa Doc Rivers.

Mediji su također potvrdili kako se Oakleya tereti za napad i to po tri točke te za kazneno djelo ometanja posjeda.

- Charles Oakley se večeras ponašao maksimalno neprimjereno. Izbačen je s tribine i odveden je u policijsku postaju u New Yorku. Bio je naš veliki igrač i nadamo se da će nakon ovog incidenta potražiti pomoć - stoji u službenom priopćenju kluba.

Linker
02. svibanj 2024 19:20