Larry Nance Jr. zakucava preko Brooka Lopeza
 Screenshot: YouTube / NBA
ZALIJEPIO GA NA POSTER

VIDEO: ZBOG OVOG POTEZA SUIGRAČI SU SE HVATALI ZA GLAVU Pogledajte kako je Larry Nance Jr. silovito zakucao preko centra Netsa

Piše: Ivan ZrinjskiObjavljeno: 15. prosinac 2016. 11:52

Stariji fanovi košarke možda se sjećaju Larry Nancea koji je osamdesetih godina igrao visoko za krilo za Phoenix Sunse i bio pobjednik prvog NBA natjecanja u zakucavanju održanog 1983. godine. Poznat po igri iznad obruča, Larry je 13 sezona dugu karijeru završio u Clevelandu s respektabilnih 17 poena, 8 skokova i 2,2 blokade u prosjeku.

Danas u dresu Lakersa nastupa njegov sin Larry Nance Jr., također na poziciji četvorke i jednako kao tata plijeni pažnju atraktivnim zakucavanjima, što je pokazao još prošle godine kad je u predsezoni zalijepio za poster tadašnjeg centra Warriorsa Festusa Ezelija.

Još bolje zakucavanje izveo je u jučerašnjoj utakmici protiv Brooklyn Netsa kada je krajem treće četvrtine uzeo loptu na svojoj polovici terena, prešao pokraj nekadašnjeg prvog picka drafta Anthonyja Benneta i zatim silovito zakucao preko centra Brooka Lopeza.

Moćno zakucavanje malo nas je podsjetilo na Amarea Stoudemirea iz njegovih dana u Phoenixu, a reakcija Nanceovih suigrača koji su se hvatali za glavu dodatno je začinila potez večeri.

Linker
18. svibanj 2024 16:48