ZA SVAKU POHVALU

KRASNA GESTA NAJSTARIJEG HRVATSKOG KLUBA Nogometaši iznenadili stare i nemoćne osobe s 334 paketa: 'Ovo je početak jednog dugog prijateljstva'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 03. listopad 2016. 15:38

Povodom Međunarodnog dana starijih i nemoćnih osoba nogometaši NK HAŠK-a posjetili su danas Dom za starije osobe Peščenica. Delegaciju desetak nogometaša predvodio je predsjednik kluba Vinko Barišić koji je donio 334 paketa, taman koliko navedeni Dom ima korisnika.


- Nevjerojatno su se brojke poklopile, jer u našem klubu je točno 334 djece koji treniraju nogomet. Presretni smo što smo ovdje s vama i vjerujem da je ovo tek početak jednog dugog prijateljstva, rekao je predsjednik najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba, a koji je potom podijelio pakete i na četvrtom katu ustanove, a gdje su smještene nepokretne osobe.


Ravnateljica Marija Orlić zahvalila se gostima na darovima.
- Sretni smo vidjeti ovakve prizore u našoj ustanovi, susrete generacija. Ovakve interakcije neophodne su za zdravo društvo, uvažavanje jednih i drugih na obostrano zadovoljstvo – rekla je Marija.


Nakon prigodnih govora nogometaši su zaigrali prigodne igre sa svojim domaćinima, a na meniju su bili belot, čovječe ne ljuti se i šah.

Linker
06. svibanj 2024 13:13