Foto: Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
SPORTSKO-POSLOVNI PLANOVI

LJUBAV ZAČETA NA NEODIGRANOM DERBIJU DOBILA NASTAVAK Hajduk uspostavio suradnju s klubom koji im je dao podršku u otporu prema Dinamu

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. lipanj 2017. 13:27

Prije nešto više od dvije godine Hajduk je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Varteksa, koji su osnovali White Stonesi nezadovoljni promjenom imena nekada slavnog prvoligaša, piše Slobodna Dalmacija.

Varaždinci su, podsjetimo, Bijelima dali i podršku nakon neodigranog derbija, a ovo će se prijateljstvo formalizirati 27. lipnja kada će na stadionu Varteksa ugovor o sportsko-poslovnoj suradnji potpisati predsjednici ovih klubova, Vedran Šalamun i Ivan Kos.

Suradnja će se temeljiti na suradnji nogometnih , edukaciji trenera te skautinga za područje sjeverozapadne Hrvatske i pograničnih područja.

Ova bi suradnja trebala biti korisna za oba , a iako će fokus biti na mlađim kategorijama prvi će na Poljud seniori Varteksa. Oni bi sredinom , u sklopu priprema za početak 3. HNL istok, trebali odigrati prijateljsku utakmicu s Hajdukom, a to će biti sjajan pokazatelj što možemo očekivati od ove mlade momčadi u sljedećoj sezoni.

Linker
07. svibanj 2024 23:59