Luka Modrić
 REUTERS/Darren Staples Livepic
ZA NJEGA NEMA DILEME

LUKA MODRIĆ JE LIJEK ZA PROBLEME MANCHESTER UNITEDA Ikona 'crvenih vragova' poslala jasnu poruku Joseu Mourinhu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2016. 09:59

Legendarni bivši nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes vjeruje kako bi menadžer Jose Mourinho morao dovesti još jednog veznjaka kako bi izvukao ono najbolje iz Paula Pogbe koji se ljetos vratio na Old Trafford iz Juventusa uz rekordnih 105 milijuna eura odštete.

Nakon poraza od Manchester Cityja u Premierligi i Feyenoorda u Europskoj ligi vidljivo je, smatra Scholes da Pogbi treba dodatna potreba u sredini. On ih vidi u Realovom dvojcu - Luki Modriću ili Toniju Kroosu.

"Mourinho mora pronaći pravog partnera ili partnere. Volio bih da sam mogao vidjeti Michaela Carricka protiv Feyenoorda. Pogba je u Juventusu pokazao da treba uz sebe veznjaka koji kontrolira igru. Mislim da je Michael pokazao tu sposobnost", rekao je Scholes za BT Sport.

"Mislim da Mourinho mora na tržištu pronaći veznjaka koji kontrolira igru. Koji kontrolira kretanje Paula i koji može kontrolirati utakmicu. Znam da je on sretan sa četvoricom igrača koje je potpisao, ali i dalje mislim da mu je potreban takav tip igrača. Luka Modrić ili Toni Kroos, mislim da su ti igrači dostupni. Paul Pogba bi bio puno bolji da igra uz takve igrače", objasnio je 41-godišnji Scholes, koji je cijelu igračku karijeru proveo na Old Traffordu.

Podsjećamo, Modrić je ugovorom s Realom vezan još sljedeće dvije godine, a ranije je naglasio u nekoliko navrata kako je vrlo sretan u Madridu.

Linker
19. svibanj 2024 03:00