Ivan Perišić
 REUTERS/Michael Dalder Livepic
SAD ILI NIKAD

MANCHESTER UNITED SVE KARTE BACIO NA HRVATSKOG REPREZENTATIVCA Jose Mourinho pronašao recept: Nakon ove ponude Talijani neće moći reći - NE!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2017. 13:29

Već mjesecima Manchester United i Jose Mourinho vode bitku oko dovođenja Ivana Perišića na Old Trafford. Inter je do sada odbio sve ponude za svog najboljeg igrača koje su proteklih dana stizale na njihovu adresu, kao i onu posljednju od 45 milijuna eura.

Ovog puta portugalski stručnjak na klupi 'crvenih vragova' odlučio je podebljati spomenutih 45 milijuna i dodati Mattea Darmiana, polivalentnog talijanskog braniča koji je na Old Trafford stigao za 20 milijuna eura.

Talijani za hrvatskog nogometnog reprezentativca traže minimalno 55 milijuna eura, a ostaje za vidjeti kako će reagirati na posljednju 'udicu' koju je bacio Mourinho.

Darmiana je u Manchester iz Torina prije dvije godine doveo Luis Van Gaal za 20 milijuna eura, ali Talijan se nije pretjerano snašao te bi se volio vratiti na Čizmu. Ako se uzme u obzir kako obrana Nerazzurra prošle sezone nije bila posebno uvjerljiva, ovakava ponuda mogla bi malo omekšati čelništvo kluba. Posebno ako se zna da Darmian može igrati na sve četiri pozicije u zadnjem redu.

Darmian u Mourinhovoj viziji nema mjesto u prvih jedanaest te ga vidi isključivo samo kao čovjeka koji pojačava konkurenciju, za razliku od Intera u kojem bi mu vrlo vjerojatno bilo zajamčeno mjesto u udarnoj postavi.

Čeka se odgovor kluba koji bi ovim poslom bio bogatiji za 45 milijuna eura i solidnog braniča, ali i ostao bez Ivana Perišića.

Linker
03. svibanj 2024 22:15