Ilustracija
 REUTERS/Giorgio Perottino / REUTERS
TJEDAN DANA DO POSLA GODINE

MANDŽUKIĆ I PJACA U PROBLEMIMA Juventus kreće u ekspresnu akciju i stvara zastrašujući napad težak gotovo 100 milijuna eura!

 
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2017. 01:06

Talijanski prvak Juventus planira u sljedećim danima kupiti dvojicu sjajnih ofenzivaca: Douglasa Costu iz Bayerna te Federica Bernardeschija iz Fiorentine.

Costa i Bernardeschi bi ih koštali nešto više od 90 milijuna eura, navode talijanski mediji, a posao bi se trebao finalizirati u danima ispred nas.

Vodstvo torinskog kluba na čelu sa sportskim direktorom Giuseppeom Marottom vjeruje da će do 17. srpnja imati riješenu situaciju oko obojice, a pojedini mediji tvrde da je sve već gotova stvar!

Ukoliko zaista i Costa i Bernardeschi dođu u Juventus, predstavljat će veliku konkurenciju hrvatskim reprezentativcima Mariju Mandžukiću i Marku Pjaci iako ne treba sumnjati u kvalitete hrvatskog tandema.

Inače, Costa je u Bayern došao iz Šahtara za 30 milijuna eura i ima 21 nastupa za brazilsku reprezentaciju (tri gola), a Bernardeschi je dijete Fiorentine, ima 9 utakmica i jedan gol za Italiju.

Linker
11. svibanj 2024 08:23