Marcelo Brozović
 Maurizio Lagana/Getty Images
NIJE PREVIŠE RAZMIŠLJAO

MARCELO BROZOVIĆ BEZ PARDONA ODBIO PRAVO BOGATSTVO Hrvatsku zvijezdu Intera nije 'zagolicao' zov glamura s druge strane svijeta

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. siječanj 2017. 21:49

Marcelo Brozović neće u Kinu, barem ne u ovom valu. Poznato je da je Tianjin Quanjian, novopečeni prvoligaš, ponudio još prije Nove godine Interu 50 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca.

Tolika je, naime, i odštetna klauzula za Brozovića, no tek od ljeta, tako da milanski klub nije morao prihvatiti ponudu. A, više-manje je od prvog trena bilo jasno da se Brozoviću baš tamo i ne ide, tek su mu 24 godine, potpisao je novi ugovor s Interom, tamo je sve važniji igrač i sportski motiv mu je ipak još uvijek najbitniji.

Uz to, nedavno se oženio, postat će i otac u prvoj polovici ove godine, sve su to detalji koji su presudili da Brozović na kraju kaže “ne”. Tianjin je u međuvremenu doveo Witsela, ganja Kalinića, pa je jasno da od Brozovićeva dolaska neće biti ništa.

Iako, po našim saznanjima, ponuda Interovu veznjaku bila je više nego solidna, kineski mu je klub nudio čak 10 milijuna po sezoni!? Međutim, Brozović se nije predugo lomio, vrlo brzo je Kinezima negativno odgovorio, svjestan da mu još puno toga može napraviti u Europi, u top klubovima. Prije svega, sad u Interu...

Linker
02. svibanj 2024 00:13